Lipo caviation

Skulle ju uppdatera er i tisdags om min behandling men det har jag inte hunnit med. Nu har jag dessutom gått på en andra behandling. Började då min fredag med att åka till salongen och få en Lipocaviation?! Ja jag vet knappt själv vad det är. Det ska ta bort fett med hjälp av lågfrekventa radiovågor, funkar det? Im not sure yet. Dessutom var de väldigt förbryllade på kliniken då jag inte hade så mycket fett utan mest muskler. Därför blir ju behandlingen givetvis inte lika drastisk, hade det funnits mer fett hade det ju hänt mer också. Hon som utförde behandlingen sa också att jag har muskelknutor i låren, okej, känner mig som världens body builder… Har ställt om träningen det senaste och gjort betydligt mycket mer Cardio just för att jag inte vill ha mer muskler på benen. Hon sa även att jag ska stretcha mer, men det gör jag redan massor så vet inte vad jag ska hitta på. Har inte tid att köra en timme på crosstrainern och sen stretcha i en halvtimma, ta mig hem o duscha håret som jag ju behöver göra betydligt mycket oftare nu när jag ändrat träningen. Sen är jag noga mer att torrborsta också för att hålla igång blodcirkulation för jag har jättedåligt blodcirkulation och det tar också en stund. Dessutom har jag mycket vätska i benen som alltid blir värre efter träning så jag måste ligga med benen högt i typ 40min för att få bort det. Varför kan man inte få fler timmar på dygnet? Har alltid tyckt att dagarna är för korta! Vilka I-landsproblem! Well well vi får väl se vad som händer!

Förövrigt är det 1000gr mysigare att åka buss i Paris än att ta metron! Ett hett tips till alla som kommer hit! Man får se lite av stan, det är inte heller alls lika fullproppat på bussarna, mest pensionärer som åker!

Nu ska jag ringa bolagsverket och fortsätta jobba har ett möte klockan två, behöver hjälp med min deklaration nu när jag startat eget, får sån ångest av sånt pappersarbete så hade önskat jag kunde anställa någon som lärde mig medan personen höll mig i handen, ja men det är verkligen på den nivån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.