Rainy Tuesday!

Igår var jag sjukt peppad på att gå upp tidigt idag och köra en timme på crosstrainern. Men regnet verkligen öser ner, jag har sovit 5h och mina luftvägar är lite rossliga efter helgen. Satt ute en stund på kvällen på ett Café där folk givetvis rökte och vips så blev jag dålig. Mådde skit igår på träningen men det blev bättre mot kvällen så tog aldrig någon astma medicin, big mistake. Värt att tänka på för er som vill flytta till storstan. Det blir inte heller några joggingturer för mig längs seine mina luftvägar klarar inte avgaserna. Förra sommaren var det så illa vid något tillfälle att jag blev sjuk efter att jag tagit en promenad. Den friska luften är verkligen något jag saknar när jag inte är hemma i Sverige!

Istället för träning blir det jobb i sängen, har precis kollat mejlen och ska fortsätta med diverse grejer. Sen ska jag iväg på en lite beauty treatment och piffa inför sommaren, ska bli superskönt, ska berätta mer om det sen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.