Min måndag

Min måndagsrutin sedan februari har varit gym på morgonen, 25 min promenad dit 45min pass med mina pensionärskompisar. Det är nästan samma människor som går på passen och på morgonen är det ofta många riktigt gamla så jäkla mysigt! Det går att variera passen med olika vikter och olika mycket kondis men alltså måste säga att vissa av dom där gamla har ett jäkla go! Så passet är ett blandat pass där man kör lite av allt, jag har dock tränat en del det senaste så de måndagar jag har hunnit har jag även kört samma pass en gång till på kvällen. Har dock inte haft tid till det dom 3 senaste veckorna. Efter gymmet kommer jag hem, duschar en snabbis på morgonen och sätter mig o jobbar eller pluggar. Handlar ofta på måndagar också för affären är stängd på söndagar. På kvällen efter pass 2, eller inte, unnar jag mig alltid en låååång dusch. Sätter på musik torrborstar hela kroppen, gör ansiktsmask/peeling, krämar min mig med alla möjliga sorters krämer och produkter, ja jag är obsessed och sen går jag och lägger mig och är så tacksam över min kropp som gjort allt den orkat den långa dagen.

Tycker att det är så himla viktigt att ta hand om sin kropp. Speciellt nu när man börjar bli äldre, jag vill ta hand om min hy och få hela min kropp att må bra, från insidan ut. Ska fortsätta berätta om mina små ”må bra” rutiner för er, sitter inne på en del, haha! Idag hade jag en riktigt jobbig måndag så behövde lite extra guldkant på tillvaron.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.