What have I been up to lately?

Ja vet ni vad, det undrar jag med! Mycket plugg, jobb, träning vardagsrutiner helt enkelt. Satt ute i solen här om dagen med Cindy och sedan har vi varit ute och svängt lite här om kvällarna. Har även pratat mycket med nära och kära hemifrån, saknar dem så himla mycket just nu! Mamma och pappa kommer hit i påsk vilket ska bli sååå himla mysigt sen åker jag hem en sväng i Maj men det är mycket som ska göras innan dess så så det känns som en evighet tills dess!

Är i varje fall glad att solen kikar fram här i helgen var det galet varmt så himla skönt, blir så mycket mer pepp på livet då! Tusen gånger enklare att ta sig upp på morgonen och dra till gymmet exempelvis! Imorgon ska det bli regn igen men jag tänker låssas som att jag inte är medveten om det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.