LA

Så för snart 3 veckor sedan nu var jag en sväng i LA. Kort men skönt. Alltid härligt att komma iväg lite. Har bara varit i USA en gång tidigare så det var kul att komma iväg dit även om resan tog en stund. Jag har dock aldrig haft problem med att flyga även om det varit långväga. På hemvägen började jag dock få lite smått panik stress i kroppen efter att jag suttit still så länge trots att jag tränade på morgonen. Jag fick dock aldrig någon ro till att sova så blev sjukt rastlös, kollade nog på 4 filmer gick och hämtade glass och vatten flera gånger, haha!

Hann trots den korta visiten med en sväng till Venice beach, rodeo drive och Hollywood walk of fame där de höll på för fullt med att bygga upp inför Oscars galan. Vädret i LA var jätteskumt, mycket kallare än det brukar vara, oftast brukar man kunna bada även i februari men det blev inget poolhäng den här gången! Istället var vi i restaurangen och tog det lugnt och spanade lite smått på folk. Kom in lite kända ansikten då och då, jag har ingen koll på folks namn men vi såg några gamla rock stjärnor och Joe Jonas, som förövrigt såg ut exakt som min lillebror med sin dunjacka o mössa. Jag glodde skitmkt för att jag tyckte han var så lik Alex sen insåg jag vem det var och skämdes lite, haha!

Beverly Hills hotel är precis som Chateau Marmont ett av de mest ikoniska och säkert även kändistäta hotellen i LA. Exemplevis får man inte ta kort vid poolen på Bev hotel pga alla kändisar. Hotellet är supermysig och nivån på att gå gästerna att känna sig som hemma är allt annan än den är i Paris. Amerikanerna är så himla trevliga pratsamma och superhärliga, man känner sig verkligen som hemma på ett ställe som det här. Jag älskar det med Hotell, det bästa som finns är när det känns som att man flyttat in i ett extra hem i några dagar. Jag som flyttat runt mycket som liten gör mig hemmastadd väldigt snabbt och när personalen är över förväntan trevliga så blir det ännu lättare att känna sig som hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.