Stay in bed kind of day.

Ni vet när man verkligen inte vill gå ur den varma sköna sängen? Ja exakt så kände jag imorse och känner fortfarande så, ligger kvar i sängen hehe. Vaknade tidigare än vanligt av mig själv men ville liksom ligga kvar i sängen o bara mysa, bästa som finns. Jag är så tacksam över att jag de flesta dagar i veckan har möjligheten att välja själv när jag vill gå upp. Visserligen brukar jag gå upp i tid för att gå till gymmet och under vinterhalvåret har det inte alls varit kul. Jag har en 25min promenad till gymmet vilket inte är överdrivet kul i regn och rusk men nu börjar det bli bättre. Man kan ju tro att någon från Borås inte borde klaga på vädret i Paris men mina vänner, det regnar inte dåligt här… Har kollar igenom mejl och strukturerat upp vad jag har att göra idag. Mitt största problem är vad jag ska äta till middag, har ingen fantasi alls idag inte heller någon matlust för tillfället men det kommer vill jag lova! Precis som uppdateringarna som jag lovat er, de kommer!

Stay tuned Bisous!

Drömde om hästarna igår när jag tog en powernap, var sååå trött hann komma in i djupsömn på typ 5min napade bara 30min. Drömde att jag red Tunus ute och hade bråttom så jag skulle ta de två andra hästarna ihop. Drömde att jag hade Tunus, Limahl och Malessa hemma, ni som vet vet att det är dom som betytt mest för mig, åååh mina pärlor saknar dem så mycket, måste sluta skriva för tårarna kommer nu, puss o hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.