New Year New Me?

Nej kanske inte riktigt men jag tänkte att jag skulle ta tag i bloggandet igen. I varje fall uppdatera lite grann då och då. Jag har känt mig sjukt disträ när det kommer till bloggandet. Vissa dagar händer det sååå himla mycket och det finns tusen roliga saker att dela med sig utav men sedan finns det dagar då jag bara gör samma sak i en vecka. Typ vaknar går till gymmet, äter och jobbar, inte nödvändigtvis i den ordningen men ja ni förstår. Men jag tänkte att det ändå att så jäkla tråkigt har jag ju det inte, jag vet att familj och vänner vill veta hur jag har det och är det någon mer som vill följa med och se vad jag har för mig så välkommen till min lilla värld.

Okej, vi kan väl köra en kort re-cap eller risken finns att den kan bli ganska lång måste se när jag senast uppdaterade! Okej början på Juni, ja det var ju ett tag sedan! Minns knappt vad jag gjort haha! Men okej, jag reste en del under sommaren, var i Portugal, Sverige, Schweiz och Paris där emellan. Har dessutom haft besök av kusiner från Canada och från Sverige. Var hemma i Sverige ganska länge de senaste gångerna, första gången i juni, sen i september och nästan två månader kring jul. Kom tillbaka till Paris strax innan min födelsedag och firade för fullt med mina fina vänner! Efter det har jag jobbat, har varit på flera mässor, inköp för våra kunder och ”inköp” eller snarare rek för oss gällande nya leverantörer och producenter. Den senare mässan är den välkända Premiére Vision som fortfarande känns så kul att gå på! Minns att vi pratade mycket om den när jag studerade på Textilhögskolan i Borås och då kändes det så coolt att då gå på textilmässa i Paris så även om det nu var andra året för mig så känns det fortfarande sjukt kul. De senaste två veckorna har jag dragit på en spontan trip till LA och sedan varit iväg och hälsat på i en klädfabrik som ligger här i Frankrike. Mycket spännande grejer på G vill jag lova! Emellan det har jag varit sjuk, en ihärdig jäkla dänga som bara stannade upp de dagar jag var i LA, annars var jag nog kass mer eller mindre hela februari, precis som typ halva Paris. Så jag har inte gjort så mycket annat spännande mer än att försökt dra mig till gymmet de dagar jag inte snorat sönder min tillvaro 🙂 Tänkte göra ett nytt inlägg med lite bilder från de senaste veckorna plus tips på hur jag tar hand om min hy när jag reser. Stay tuned!

Från Lissabon i Somras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.