Nice

Här är lite fler bilder från Nice. Jag vet inte om vi inte lyckades hitta til alla fina och mysiga vrår för helt uppriktigt är jag lite besviken. Kändes som vilken annan liten by som helst i de där breddgraderna, har varit så så många sånna här ställen i Italien och visst är det vackert men det är inte särskilt unikt… Lite tråkigt kanske. Det som var speciellt för Nice var väl hamnen med alla yatcher, det ser man ju inte överallt. Sen vet jag att det finns fler fina ställen som vi missade och många som vi träffade nere i Monaco föredrog Nice så vi kanske får ge Nice en till chans. De hade iaf lite små roliga moderna caféer som vi kollade in. Bland annat detta med bilden på kakor där köpte vi varsin bagel till lunch. Sjukt gott min var med, cream cheese, lax och avokado, höll mig mätt ända till kvällen hahaha!!!

So we spent a few hours in Nice and I’m afraid that was not enough to get the right idea of the city. For me it almost felt like any little touristy city, similar to many places I’ve been in northern Italy. A lot of people whom we met in Monaco really promoted Nice and told us they preferred Nice over Monaco so I think we need to spend some more time there. I am not saying I didn’t like it but I must admit I am a little disappointed. Anyhow this didn’t make our trip less fun!

DSC05433DSC05434DSC05435DSC05436DSC05440DSC05443DSC05445DSC05452DSC05463DSC05451

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.