Tuesday Wednesday

Igår skrev jag mitt grammatik test i franskan. Vet inte om jag är mest glad över att det är över eller mer orolig över hur det gått… Jag har relativt lätt för att förstå franska och kan läsa bra men det här med verbböjningarna alltså. Glömmer av hela tiden. Det finns liksom inte riktigt logik i det, till viss det finns det en logik och alla ändelser är samma för alla ord men hur man ändrar verbets grund till att passa in i de där ändelserna är något säreget. Hur som helst var helt slut igår bestämde mig för att ha en liten spa-dag på kvällen. Tvättade ansiktet med flera olika tvålar och peelade, sen la jag på ett serum följt av en mask och nattkräm. Såååå härligt. La mig tidigt i sängen med en podd och somnade tidigt. Så idag började jag dagen med promenad till gymet och ett bodypump pass. Sen satt jag och solade en stund och efter det kom Arya på en kaffe och nu sitter jag och fixar inför mitt muntliga prov imorgon. Ska även börja packa till Monaco, ska bli sååå himla härligt att komma iväg en sväng!

IMG_8308IMG_8814

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.