Tisdag

Jag vill ju kicka igång bloggen med massa skoj men faktum är att jag bara har fokus på två saker just nu. Skolan och gymmet. Så igår körde jag en timme på crosstrainern stretchade rejält och sen var det skola. På tisdag och torsdag nästa vecka har jag mina slutprov och på fredag ska det firas! Jag och Cindy har hyrt en bil Vi ska rulla ner mot rivieran, så otroligt jäkla härligt, bästa motivationen till att köra hårt nu sista veckan! Igår kväll var vi förbi Le Bon Marché för att leta efter en speciell produkt till en kund. Vi har startat ett litet projekt som jag ska berätta mer om framöver. Vi fastnade lite vid hattarna för att kolla på solhattar jag var dock mer sugen på den här jeanskepsen, haha!

Attachment-1-3Senast överförda6Senast överförda6-001

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.