Lou Lous

Dinner at loulous with girlfriends leaving to go back home to Sweden! I fredags förra veckan var jag på middag med några svenska tjejkompisar som faktiskt allihop ska tillbaka till Sverige! Otroligt tråkigt men deras Paris-kapitel är slut för denna gången. Jag kan inte sluta tänka på när jag hösten 2016 åkte tillbaka till Borås efter en höst i Paris. Otroligt glad över att fira jul hemma med familj och vänner men också med ett vemod i hela kroppen. Jag tänkte lite på att åka tillbaka och ta ett internship här på ett av de stora modehusen men hade någon sagt till mig att jag faktiskt skulle bo här ett år senare och ha det så pass bra som jag har det nu, så hade jag förmodligen inte trott på dem, inte alls. Men vad livet har att ge och vad man kan ta sig an om man har lite go i sig! Efter middagen mötte jag upp några vänner på W Hotel som ligger vid operan, en av våra kompisar har haft han om eventen där de senaste veckorna så vi var där och sedan drog vi vidare till en klubb som heter The Key. En nystartad klubb som ligger vid Madeleine och spelar Techno.

IMG_8392IMG_8453IMG_8459IMG_8450

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.