Myshelg

I helgen har jag verkligen bara tagit det lugnt. Laddat upp efter en tuff vecka och en ännu mer intensiv kommande sådan. Denna vecka är det nämligen fashion week. Ska bli så himla roligt! Jag behöver sova så mycket som möjligt nu i början av veckan för att att rusta upp inför slutet av veckan som mest troligtvis kommer innebära sena nätter med allt annat än sömn! Ska dessutom försöka hinna med att plugga, träna och få klart jobbgrejer. Fullrulle. Ska försöka att inte köra rakt in i kaklet utan köra på lagom mycket, mycket sömn behövs för att kompensera. Gick upp tidigt idag för att kunna plugga vilket känns skönt! I helgen har jag tränat lite, i lördags med Lovisa och Rima och igår tog jag bara en promenad på 5km och yoga på kvällen. Så skönt! I fredags gjorde jag världens ansiktrengöring, kändes så himla bra. Det blåser så himla kallt här och har varit minusgrader det senaste så har varit noga med att återfukta huden rejält!

IMG_7422fe3c9417-2004-4089-ad32-d1acd60c03bf IMG_7425 IMG_7447

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.