Long time no see

Här är bilder från de senaste dagarna då jag faktiskt inte orkat blogga. Skolan har dragit igång på riktigt och jag är i en otroligt mycket svårare nivå än sist så nu måste jag anstränga mig lite haha! Jag har gått från att plugga första nivån till att plugga med dem som läst franska i fyra år(jag har ju inte ens pluggat i fyra månader). Sen har det varit en del jobb och jag har tagit tag i träningen. Förra veckan var jag riktigt trött faktiskt, vädret har varit skit så jäkla länge. Jag ska tala om en sak för er, regnet här är lika blött som hemma i Sverige, det är lika kallt och det är lika vidrigt om man glömmer sitt paraply. Man kan drunkna här också! Den här grå perioden känns så himla lång när den inte bryts av med lite snö, är nog lite chockad över att det varit så grått. MEN nu har vädret ändrats, som ni ser på de sista bilderna. Jag har dessutom köpt massor med vitaminer för att boosta underskottet som jag misstänkt att jag hade. Tips för alla er där hemma i det grå! Typ D-vitamin för när såg du egentligen solen sista? C-vitamin för att skippa en till förkylning. Järn för vi tjejer behöver lite extra av den varan emellanåt. Jag märker så tydligt när jag slarvar, jag blir helt matt och vitaminerna är en så himla enkel sak som gör en otroligt mycket piggare, tips tips tips!!

Har ätit mycket gott det senaste. Testade ett Asianfusion ställe i Marais som gör kinesiska ångkokta brödkyten med fransk fyllning som exempelvis grönmögelost, Foie gras, choklad och någon lök med curry, haha! Låter kanske lite skumt med det var verkligen en smakupplevelse Les baos heter stället som Esther tog med oss till, tack för det! Åt libanesisk mat med tjejerna här om veckan också sjukt gott! Har dessutom hittat en ny favvo restaurang ligger mitt emot buddah bar i Paris, tvärgata från Concord nära hotel Crillon. Var dessutom på Premier Vison förra veckan, otroligt roligt och lärorikt. Vi beställde tygprover för sommar 19- kollektionen, väldigt roligt! Fanns så himla mycket fint, vill hitta på något eget och bara gå loss på alla fina tyger!

IMG_7310 IMG_7309 IMG_7370 IMG_7369 IMG_7306 IMG_7324 IMG_7320IMG_7166IMG_7335IMG_7367IMG_7377IMG_7360IMG_7359IMG_7382IMG_7379

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.