Winter wonderland in Paris

Så här såg det ut här om dagen när jag drog mig ur lägenheten för att ta mig till gymmet! Gjorde mitt första grupp-pass här i Paris. Har kört mycket body pump hemma i Sverige så det kändes som ett safe card att köra lite bodypump. I tisdags hade de dock bara 45min passet vilket jag tycker är betydligt mycket sämre än 1h-timmes passet(tips för er som är sugna på att köra). Jag hade jättemycket energi, lustigt nog då jag både hade jobbmöte på morgonen åkte hem snabbt slängde i mig en tonfiskmacka och drog till skolan. För att sedan gå och handla och sen ta mig till gymmet. Passen här är mycket senare än hemma sjukt bra faktiskt och gymmen har öppet länge så jag körde 30min på crosstrainern och körde lite på roddmaskninen efteråt. Snubblade hem i stormen trött och sjukt nöjd med den tisdagen!

IMG_7232 IMG_7228

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.