Gym gym

Fixade lite skolgrejer på morgonen sen gick jag till gymmet. Tog ca 30 min, väl där körde jag lite på crosstrainern och kollade in resten av gymmet, hade bara varit i cardiodelen tidigare. Det var fräscht och de hade väl de flesta maskiner man kunde tänka sig. Dock inga speglar och dåligt med stretch utrymme… Men men dåligt med utrymme får man väl räkna med i en storstad där träning inte är särskilt prioriterad. Alla har dessutom sina egna handskar med sig som man lägger på maskinerna, kan ju tänkas vara hygieniskt men den där jäkla handduken känns ju som pesten själv alltså fyyyy fan, kommer bli otroligt mkt tvätt framöver…. Det finns dessutom ingen handsprit Go Sweden för att vi har så bra gym alltså! Något som jag verkligen saknat här. Men men man får ta seden dit man kommer och det kunde varit värre! Har jobbat framtill nu(älskar att kunna vara flexibel med jobbtiderna). Nu ska jag göra iordning mig för middag med några svenska tjejkompisar!

IMG_7139 IMG_7140

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.