Bloggtorka?

Jag sitter här vid datorn och bara vill skriva om massor med kul, men det liksom kommer inget. Det är tomt i huvudet….. Jag har kollat pinterest, tumblr andra bloggar etc etc men det står liksom till i huvudet…. Vilket är så störande för jag vill ju skriva behöver skriva av mig lite känns som en klump som behöver komma ut men den är så fast att det liksom inte går att urskilja vad jag egentligen vill ha sagt haha!

Därför bestämde jag mig under morgonen för att skriva en återblick på året som varit. Håll utkik i em/ikväll! Annars sitter började jag dagen med att sträcka ut mig rejält i sängen innan jag steg upp, har träningsvärk efter igår, himla skönt faktiskt! Sedan tog jag en stor kopp kaffe till nyhetsmorgon, har förberett inläggen om året och läst tidningar. Nu ska jag läsa på ännu mer!

IMG_4448

Ett svar på ”Bloggtorka?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.