Dimanche

Imorgon börjar mens fashion week och det har redan börjats riggas upp här i området! Jag smygfotade(hahah så töntigt egentligen) Natalia Vodianova som stog och tog outfit bilder utanför mig. Tycker det var så gulligt för trots att hon ju är världens supermodell så stog hon där och bara var så himla mänsklig. Man såg på henne hur hon faktiskt tyckte det var lite obekvämt och hon rättade till trosorna som åkt in i rumpan, precis som vem som helst, haha! Men alltså hur mycket igenkänning på den? Helt dödlig så charmigt. Blev iaf en lång prommis för mig igår med framgångspodden i lurarna, superhärlig söndag helt enkelt! Efter det tog jag en lång stretch när jag kom hem. Hade sån mensvärk igår så fick inte jättemycket mer vettigt gjort än att äta, haha!

IMG_6719 IMG_6720 IMG_6722

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.