Boots, längd och bredd.

Okej har fått lite boots dille här! Jag är ju sååå himla förälskad i mina Chanellisar! De är så otroligt bekväma trots att det är nästan 10cm klack på dem. Känner mig som en jätte när jag går runt med dem här i stan hahah! Lär behöva dem när jag kommer hem till Sverige och blir medellång/kort igen här är jag snarare lång, känns väldigt konstigt faktiskt! Ibland blir jag till och med obekväm i min längd! Under tonåren var jag så rädd att jag skulle vara kort resten av mitt liv. Jag gick i skolan med de som var ett år äldre så jag var alltid minst och varken mamma eller pappa är långa i ”svenska mått” så jag var så rädd att jag bara skulle förbli ett hudhuvud kortare än alla mina vänner. Jag slutade på ca 166 som jag idag tycker är helt okej. Folk tror ofta att jag är ca 170 vilket kanske hade varit en nice men jag är så van vid att vara liten. Nu måste jag dock lära mig att embracea att jag inte är minst längre. Speciellt inte här där folk är raka som pinnar i kroppen och har typ benstruktur á la vandrande pinne. Kan säga att storlek 34 här kunde jag inte få på mig. Jag provade en klänning här om veckan, den var liksom för tajt över revbenen, alltså inte midjan där man har lite fettreserver(hehe) eller brösten men över revbenen mellan naveln och brösten där tog det stopp, haha!! Sen var självklart större storleken desto mer rymlig istället men ja, det är lite skillnader här! Ofta ser jag människor som mest troligt inte ens kan köpa kläder i vanliga affärer för att de är sååå himla små. Jag köpte länge kläder på barnavdelningen speciellt typ kjolar som fortfarande ofta är stora i midjan, det är ju visserligen ganska nice, oftast mkt billigare haha!

Men åter till bootsen!! Vill ha breda skaft och rejäl klack tack! Jag är ju så otroligt kär i Givenchys Shark tale boots som är de svarta med skaft hela vägen ner i marken. Jag tycker dom är så jäkla coola! De har dock ett pris som är desto mindre kyligt… 

Boittines

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.