Sjukstuga

Igår låg jag bara hemma varvat mellan sängen och köksbordet. Lyssnat på massor med poddar för att hålla humöret uppe för att jag fått ligga hemma hela helgen. Har dessutom försökt proppa mig själv med blogginspo och funderat över vad jag som ska komma upp här framöver. Har dessutom sovit en hel del, välbehövligt. Var på franprix och köpte lite gott. Har hittat tofu fyllda ravioli i tomatsås som är farligt goda. En förpackning går på två min att tillaga(i micron). Kanske inte det bästa energi och näringsmässigt men man blir jäkligt mätt vill jag lova, åt en till lunch och en till middag, haha! Unnade mig choklad, köpte halstabletter och ice-tea för att jag är så dålig på att dricka vattnet.

Började för övrigt dagen med julkalendern och julthee, såå himla mysigt! Nu har även posten med julklappstips börjat trilla in.Vi en hel hög med reklam i fredags då det ju var 1:a advent!

 IMG_6053 IMG_6057

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.