Chillidilli

Vissa dagar så bara öser regnet ner här i Paris. Då vill man bara dra på sig en filt, ligga under den hårt tryckt över ansiktet. Ja alltså det blir deppigt här också till slut. MEN om man kan gå runt i typ pyjamas så känns livet lite bättre! Jag fullkomligt älskar att gå runt i träningsbyxor. Det är så skönt! Jag älskar ju visserligen ridbyxor också men träningsbyxor är liksom snäppet mjukare och stretchigare, som ett extra skinn. Sen har jag som fryser mycket upptäckt stickade byxor, det värmer så otroligt skönt! Speciellt bra när man är sjuk! Här är lite mysinspo i rusket!

Hur gosig är inte den där isbjörnen. den kommer från Vestiaire Collective som ju är en frans vintage shop som finns online. Den är från dior och är väl någon gammal juledition produkt.

PS. Ta på dig något extra hett under för att känna dig lite snygg(och het) trots mjukisplaggen och den till synes osexiga outfiten!

Chilidilli

 

Blue xmas

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.