Outfit inspo

Här är lite inspiration på hur jag vill se ut just nu! Har blivit sjukt sugen på att införskaffa ett par snörade typ motorcykel boots. Vill nog slänga in lite rockiga inslag i min stil framöver för att mixa lite och göra den mer intressant. Vet inte varför egentligen men är liksom sugen på det. Är dessutom också på jakt efter den perfekta kappan att ha framöver. Gärna en ganska stor och gärna med luva för att det är skönt här i Paris då vädret kan skifta så mycket och för att jag tycker att det blåser ganska mycket här. Med åren(ja man blir ju inte yngre) så tänker jag bara mer och mer på att jag vill ha bekväma kläder som är varma och praktiska. Det resulterar dock i att jag ser rejält tråkig ut emellanåt och också känner mig väldigt tråkig. Har en liten livskris här stilmässigt, behöver piffa upp mig själv lite känner jag. Framöver ska jag nog tänka ut lite i förväg vad jag faktiskt vill ha i min garderob och tänka mer i outfits snarare en att köpa en sak här som var fin och en sak där men som egentligen inte går ihop alls.

Visst är det lite kul att matcha detta med ett par rejäla boots? Tycker dessutom att det är kul att blanda med kappa och dunjacka, den där från adidas i första outfiten gillar jag skarpt, mkt 90-tal och känns liksom väldigt rätt trendmässigt och sjukt varm! Gillar dessutom att slänga in lite vintage grejer, som exempelvis kjolen från första outfiten och väskan/klockan i andra, från Vestiaire Collective.

Mixx

 

Blue Bfly

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.