Reklam, Video: Coke TV – september 2017

Detta är ett reklam inlägg i samarbete med Coca Cola som vill tipsa om sin YouTube-kanal. Den uppdaterar de med nya avsnitt varje Måndag och Torsdag klockan 15:00. Programledarna Athena och Sp4zie hittar tillsammans med CokeTV på ett gäng knäppa men också sjukt roliga saker, saker som man kanske knappt kan föreställa sig. Denna veckan kör Athena ett Q&A ihop med Marcel Jerhlander, ja ni vet klassiska typ pest eller kolera/ 5 snabba frågor, de här frågorna är dock av varierad kaliber och de är många! Det låter ju som ni kan gissa sjukt kul med helium, jag vill testa att göra det här med en vän en fredagkväll! Så kul när man träffar nya kompisar här, givet att köra typ 5 snabba fast man tar många frågor och kanske lite längre svar för att göra saken ännu roligare, perfekt förfest grej när man lär känna nya människor! Eller tänk när man har middag är trötta efter veckan kanske delar på en flaska vin och sen kör igång med helium, alltså vilket jäkla skrattkalas man hade kunnat ställa till med.

Ser mig och Lovisa framför oss, jag skrattar som en dåre med henne i vilket fall så ser en bild framför mig just nu där vi bokstavligt viker oss av skratt! Mycket beror ju på frågorna också tänker jag, vissa saker blir gaaaanska svåra att uttala med helium, hahah, orkar inte att jag sitter här och småflinar för mig själv! Poängen med youtube-kanalen är att göra saker från en Buketlist var med och testa grejerna från le bucketlist!

Gå in på Coke TV Sverige och se de äldre videosarna! Vill du dela din bucketlist eller dela när du hänka på och köra med Cocoa cola? Tagga dina inlägg med #CokeTVBucketlist! Det finns även en video där de kör blindtest och provar olika sortis coca cola. Vissa påstår ju dock att alla smakar likadant, jag tycker dock inte det, haha! Eftersom att detta inlägg är ett reklaminlägg för Coca cola så kan jag ju droppa den stora frågan om vilken variant jag föredrar och jag dricker alltid Cola Zero, tycker light är för sliskig och vanlig känns som onödiga kalorier. Här i Paris har de även cherry och vanilla, cherry är good men vanilla är ju bara kokko??Reklam i samarbete med Coca Cola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.