Costes, Manko, Montana & Olivier Rousteing

Efter en lång vecka i varsin bubbla var vi sjukt sugna på att komma ut bland folk och fixa till oss lite! För att få en nice start på helgen tycker jag att baren på Costes är perfekt, det är bra musik och folk är ofta uppklädda vilket jag tycker är trevligt! Jag har ett favoritställe här i Paris som heter Manko det är en peruviansk restaurang som dessutom har en klubb. Den är lite gömd så vet man inte om att den finns så kan man säkert undra varför toalettkön är sjukt lång emellanåt. Manko drar en relativt mycket äldre publik än många andra ställen i stan. Förmodligen för att det är relativt dyrt och selektivt. De vill ha en äldre crowd. Klubben är inte jättestor och de släpper inte in särskilt mycket folk. De spärrar av delar av dansgolven under kvällen för deras specialité är deras kabaré uppträdanden. När de är igång är det ju viktigt att alla kan se deras framträdanden. Sist jag var där kunde man stå mycket närmare scenen men nu har de spärrat av ännu mer. Musiken är väldigt blandad vilket jag gillar, mix mellan 80-tal, 90-tal och modernt. Stället är ju som sagt ganska exklusivt, vilket gör att man emellanåt kan springa på välkända personer, i fredags såg vi exempelvis Olivier Rousteing. Efter det sista uppträdandet på Manko var vi sugna på att dra vidare, vi åkte till Montana i St Germain som dock var riktigt tomt vi den här tiden på kvällen. Jag har varit där en gång innan och då var det riktigt bra, även sent på kvällen men inte denna fredag. Lovisa drog vidare tillbaka till champs men att passera min säng på vägen dit var jag inte sugen på då jag var så himla trött så jag bestämde mig för att åka hem istället. Det kändes bra!

Hade på mig en ny, dubbelknäppt kavaj från H&M som kom med ett paket från mamma och pappa för ett tag sedan. Hade beställt den hem till Sverige. I paketet låg även mina svarta favvo jeans, de är så utslitna att de inte fick följa med första vändan hit men jag har saknat dem, de är så himla sköna så nu är de här!!!

IMG_594524099797_10155588642820399_507782490_n24019794_10155588642765399_1752667883_nIMG_6010.PNG

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.