Déjeuner deluxe?

Vitaminbomb till fruktost. Somnade med riktigt feberfrossa igår men vaknade utan feber idag. Her mestadels legat och sovit. Har bestämt mig för att inte lämna huset idag mer än kanske en sväng till Franprix som ligger runt hörnet. började morgonen med att koka upp vatten och andas in vattenånga och eukalyptusdroppar som verkligen har smörjt luftvägar och lungor, helt naturliga ämnen och det har hjälp otroligt mycket. Ska gå tillbaka till sovrummet för att lägga mig och sova, orkar inte ens ligga uppe och kolla på serier… Vi får hoppas att den här förkylningen går över snabbt! Äter franska förkylningstabletter, ni ser den blå/röda kartan. De brukar hjälpa riktigt bra, hoppas på att de det så även denna gång.

Processed with VSCO with c1 preset

Ett svar på ”Déjeuner deluxe?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.