Mallsan i solen

 

Min lilla prinsessa! Hon orkade så mycket i galoppen igår och jag kom på precis hur jag ska göra när hon fattar fel galopp i höger varv. Hon puttar liksom in vänsterbogen och jag måste få ut den utan att förböja henne i kroppen. Får lägga över henne på vänster tygel för att det ska gå och då efter lite trixande så vips fattar hon rätt galopp. Har börjat rida lite smått i förvänd galopp för att stärka henne och ska börja med ryggning nu men behöver lite hjälp för att det ska bli så bra som möjligt. Hon är så lätt i handen att tar man lite extra i halten så backar hon, medgörligt dessutom så det börjar bra. Men en sån lätt rörelse är ju ofta svår och den hänger ju med ända upp i Grand Prix och Kür, så inget man får slarva med! Jobbade en del med att öka och minska i traven och lite i galoppen. Nu orkar hon det hon inte orkade innan och då är det dags att sätta nya mål. Så himla roligt! Jag blir dock ofta frustrerad över att jag inte kan hjälpa henne 100% jag behöver mer stabilitet i bålen och mer styrka i ryggen så efter passet blev det ett pass på gymmet! Dessutom känner jag mig långsam i mina rörelser, Melli har segat lite med galoppfattningarna men det har ju också berott på mig.  Jag har jättedålig kordonation och känner mig otymplig, ska se om det finns några bra pass på gymmet för att träna upp det där!

IMG_3369IMG_3366IMG_3367IMG_3375 IMG_3385unnamed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.