Skrattretande

Skrev igår ett idag lagom skrattretande inlägg. Melli var ju helt underbar igår när jag red och idag lärde jag mig att inte ta något föregivet. Herre gud vilken pärs, idag ville hon bara springa och jag skulle helst inte lägga mig i alls. Hade hon fått välja själv hade hon galopperat och travat runt själv om vartannat. Vet inte om hon var taggad och tyckte att det var jobbigt för att vi var i lilla ridhuset eller om det var träningsvärk från igår, sån här brukar hon verkligen inte vara, hon var inte lika spänstig som vanligt. Borde kanske logerat henne längre innan jag red men hon är väldigt lugn på linan så svårt att läsa av om hon har mkt energi eller inte. När hon galopperar ganska självmant på linan så borde jag kanske ta det som att hon har överskottsenergi och jobba ur det. Redde iaf ut springandet med att driva på henne ännu mer, lägga ner och lite låsa fast handen och bara driva fram henne, tills hon verkligen la sig. När hon tog lite stöd så längde jag tygeln så att hon började jobba ordentligt med ryggen lång och låg, då började hon slappna av men då var kraften slut. De där små unghästarna, ibland är de helt underbara och andra gånger ställer de bara till det för sig själva. Undra om man någonsin blir klok på dem?! Imorgon ska vi försöka hoppa lite blir skönt att få busrida lite.

Mina stövlar börjar bli riktigt bekväma nu, vill nästan inte ens ta av mig dem längre. Raka motsatsen från 4v sedan då jag gick runt spyfärdig för att de ströp blodcirkulationen totalt, haha!!
IMG_3344

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.