Att utnyttja stunden

Melli går från klarhet till klarhet och blir mer och mer ridbar för vare dag som går, hon är helt fantastisk. Hon kan inte allt, men hon kämpar och vill och testar. Hon växer så mycket för varje dag som går, med mer styrka i kroppen men även mer ork till att hålla koncentrationen. Wow säger jag bara. Jag har tyckt att det varit väldigt svårt att skritta henne tidigare då hon varit så ofokuserad och inte förstått uppgiften men så fint hon jobbade idag och vilken skritt hon har. Fantastiska lilla häst! Idag hade jag tänkt rida mycket trav, halter och jobba hörnpasseringar, en övning som är lite förberedande för skänkelvikning. Men Melli ville gärna galoppera så jag utnyttjade det istället. Som hon galopperade hon orkade så mycket mer än hon tidigare inte gjort och hon var så reglerbar. Hon tog ytterskänkeln på volten hon formade och trampade undersig. Hon balanserade sig så väl och hon var så nöjd och glad.

IMG_3330 IMG_3332

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.