Mondayyy

Började dagen med stallet. Så tråkigt att bara ha en häst när man har så mycket extratid. Det gick såå snabbt, mockade och satte på Melli ett tjockare täcke. Sen tog jag en stor kopp kaffe till frukosten, välbehövligt en måndag. Låg och kollade på världscuphoppningen igårkväll så är lite trött, men det är det värt!

Igår lasttränade vi även Melli som tycker att det är läskigt att åka transport, tror hon mest åkt lastbil… Till slut gick det jättebra, men det tog sin lilla tid. Varmt var det också då vi stog på innergården där det nästan inte blåste något alls! Dock himla skönt! Jag invigde min nya dunväst i helgen, fick beställa en mindre storlek då de var så himla vida. Nu känns det toppen, tror jag kommer bo i den där västen i vår! Nä nu ska jag iväg och hämta paket på posten och fortsätta med mina smågrejer som jag har att göra!

IMG_3322 IMG_3323

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.