Veckan som gått

Veckan som varit har spenderats i stallet, på gymmet, på jobbet och med plugg. Melli växer mer och mer för varje vecka på så många sätt. Den lilla hästen, tänk att hon kunde ha så mycket i sig, av allt. En så stor personlighet och så mycket potential, fantastiska lilla häst! Idag skrittade vi ut och sen red vi några varv i paddocken med sällskap. Hon var som en bomb i början men iskall, sen inne i paddocken kunde jag ta till vara på energin. Blev dock bara lite genomjogg i alla gångarter. Efter stallet åkte jag till gymmet, sprang 20min och gick 20min, det var välbehövligt. Åkte och handlade efter träningen och sedan väl hemma har jag kollat hoppningarna från Omaha. Ska tillbaka till stallet och hänga upp tvätt och sen umgås med saknade vänner ikväll. Perfekt lördag!

IMG_3287 IMG_3289
IMG_3225 IMG_3228

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.