Första ridturen!

 

Igår satt jag på Melli för första gången. Det var minst sagt ovant. Hon är nog bara sutten på några veckor sammanlagt och nu det senaste har hon fått stå pga. det hårda underlaget. Det var stor skillnad på styrförmågan när jag började rida och avslutade passet. Pappa fick longera mig lite till en början, det är alltid skönt att få hjälp från marken. Hon är väldigt känslig i munnen och totalt oförstörd. Hon har lätt för att samla sig men behöver givetvis mer styrka och balans. Hennes trav var fantastisk den kommer man kunna utveckla långt. Det blev bara skritt och trav igår så vi får se hur det går med galoppen men den ska också vara väldigt trevlig! Fick inte några bilder från igår men här är från i lördags när jag logerade henne. På sista bilden är hela hästen en bit över marken, inga släpande steg här inte!

Skärmavbild 2017-02-20 kl. 22.10.22Skärmavbild 2017-02-20 kl. 22.05.16Skärmavbild 2017-02-20 kl. 22.05.38

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.