Produktiv start på dagen!

Idag vaknade jag utan klockan. Blir rastlös om jag sover för länge nu för tiden, ja jättekonstigt rastlös i sömnen liksom! Började dagen i stallet släppte ut Melli och sedan åkte jag till vårdcentralen för att ta blodprover.  Jag har i princip alltid problem när de ska ta prover, det är tydligen så svårt att få tag på mina ådror. Men de två senaste gångerna har en och samma dam tagit mina prover och hon är verkligen helt fantastisk, det känns ingenting.  Jag har varit med om att det har grävts och blivit stora blåmärken så det faktum att den här sköterskan gjorde sitt jobb så bra gjorde min dag! Efter blodprovet bar det av till skolan och en superintressant lektion i modehistoria! Vid lunch åkte jag vidare till gymmet för att testa på ett Core-cirkel pass, vet inte riktigt vad jag tyckte om det… Efter det blev det en halvtimma på bandet och sen tillbaka till stallet. Ska rida senare idag, vill ha med någon när jag sitter på henne första gångerna så pappa ska med, minst sagt spännande!

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.