”Melli”?

Här är hon, Melli eller Millie vet inte riktigt vad jag ska kalla henne faktiskt, vilket i-landsproblem. I helgen har mitt största problem varit vad jag ska ge henne för smeknamn, det har alltså varit en väldigt skön helg, haha! Hon är nog världens lugnaste 5-åring. Hon följer med som en liten hund genom vatten gegga och förbi läskiga fladdrande saker. Jag ska jag träna henne åt uppfödaren, tanken är att han ska ha henne till sin dotter som just nu är 12. Hon blev inriden i julas och är väldigt grön så detta blir spännande. Igår och idag har vi övat lonegering, ena varvet funkar toppen men andra är lite svårare. Som tur är har jag pappsen med som min högra hand, otroligt skönt att kunna vara två när man handskas med så här unga och gröna hästar! Imorgon blir det förhoppningsvis ridpremiär. Hon har ett fantastiskt steg och en beundransvärd elasticitet så det finns mycket trevligt att jobba med!

Hon är efter Millenium, hennes mamma är från samma uppfödare som hon och morfar är Waterford. Mormor är även hon samma uppfödare och gammelmorfar likaså. Så ja uppfödaren har varit med i branschen ett tag och det märks att inget är lämnat åt slumpen när han jobbar!

IMG_3828 IMG_3832 IMG_3835

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.