Daily Workouts

Har väl berättat tidigare om hur skumt schema vi har! Idag hade jag två lektioner mellan 10 och 13:15, nu har jag ”håltimma” till 19:15 och slutar 20:45så himla underligt! Vi har haft lektioner till 20:45 hela veckan… Jag har iaf tagit vara på den lediga stunden och tränat lite här hemma, har gjort lite ”tabata” det gick inte att springa ute då det regnar och jag inte tagit med regnkläder då packningen ju varit något begränsad. Vi har en yogamatta här hemma och är man lite kreativ så går det ju att hitta på lite ändå. Har man dålig fantasi och svårt att motivera sig så finns det ju många appar man kan använda sig utav, jag brukar köra med daily workout apparna och sen ändra dem lite och ibland mixa dem. Det funkar relativt bra, men självklart hade det varit optimalt med ett riktigt gym men man tager vad man haver! Vi har turen att ha en fin park nära oss 15min gång avstånd men där har jag iaf promenerat en del, jag och Amanda har tagit några härliga promenader där, detta var förra måndagen 17 grader och sol, nu är läget lite annat kan jag meddela, haha!

 

Processed with VSCO with c1 preset

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.