Ponnisar

Den här fina killen har betytt så himla mycket för mig. Här på bilderna var han utlånad till världens bästa Annie som har tävlade honom i hoppning när jag var för gammal, jag var och hälsade på och red honom lite, under sommaren som säkert syns på den goa magen han har. Några veckor senare tog jag hem honom för att rida till honom i dressyren och ca 3-4månader efter det såldes han till världens finaste familj. Jacob som har honom nu har en otrolig känsla när han rider, vill säga att han har talang men det är så mycket mer än så! Nu har Mallis fått tidig vintervila och har vunnit sina senaste starter, sista klassen var en LAP:1 som dom tog hem på över 72% med flera procent till tvåan, helt fantastiskt. Är så stolt över denna lilla ponny som bara älskar att få jobba. Det är ingen lätt ponny, han är stor och lite överbyggd bak, han är känslig och vill mycket men han är så arbetsvillig, smart och snäll så det finns inte. Han brukade alltid värma upp sig själv när jag la fram hinder, gick över cavaletti bommar och till och med hindrena som vi hoppade fram på, han älskar att jobba! Skulle kunna skriva en bok om honom och nu känner jag att de kommer glädjetårar smygande. Vackra lilla skapelse. Vad inlägget egentligen skulle vara om var att jag saknar hästarna efter att ha pratat med min gamla chef idag. De goda nyheterna är dock att det förmodligen blir mer ridande när jag kommer hem och förhoppningsvis en ny stjärna på ingång.

_MG_2461 _MG_2459 _MG_2455 _MG_2463_MG_2297

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.