4 dagar kvar hemma

Tidigt på söndag morgon går planet till Paris, det var nog först igår som jag insåg att jag faktiskt ska åka. Det känns lite för bra för att vara sant, får nypa mig i armen emellanåt. Skulle varit uppe i Stockholm nu för fashion week men det blev inte så. Hade nog bara blivit stressigt, jag behöver börja packa och fixa allt nu när Enna ska åka. Hennes saker är bara att ta tag i men vad ska jag packa till mig själv? Vad packar man när man är borta i 4 månader. Har bestämt mig för att a en trip hem emellan och byta kläder, nu är det ju sommarhetta och det blir alldeles för lite kläder om jag ska packa för tropiskvärme, ”svensksommar”, sval höst, höst, kall höst och vinter. Nä, alla dessa jackor och koftor och skor för alla årstider….

Jag har åtminstone köpt det mesta inför skolan och bunkrat upp med lite smink och crèmer, är väldigt konservativ när det gäller sådant. Har dessutom köpt mig en ny dator då min andra olyckligtvis åkte ner från sängen när jag somnade och landade med baksidan av skärmen rätt på en elkontakt och sprack… Inte ens en halvmeter föll den men aluminiumskalet bara gav vika… Det bästa med det är att jag köpte mig en Air denna gång, hade en pro innan, så nu kan jag packa mer vikt i resväskan och slipper våndas över att promenera med min tunga dator längs gatorna i Paris!

tumblr_n34v9yOFvW1qkpc62o1_1280

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.