Sponsrad Video: P&G Thank You, Mom – Strong | Rio 2016 Olympic Games

”It takes someone strong to make someone strong. ” Bakom varje idrottsstjärna finns ett stort team som backar upp, stöttar och hjälper till på alla möjliga sätt och vis. Inom hästsporten är man troligtvis fler än i många andra sporter. Det är tränare, hovslagare, veterinärer, massörer, kiropraktorer, mentala coacher, hästskötare och sist men inte minst föräldrar och ens familj. Jag har alltid tänkt på att hålla en god relation till dessa team-medlemmar för i varje fall i min sport så vet man inte när skadan är framme. Att ha en veterinär som kan komma på direkten är ibland till och med livsviktigt. Att få ut hovslagare om hästen tappat sko innan tävling eller kiropraktorn så fort som möjligt för att undvika större skador än de som redan skett, ja det är guld värt.

Även om man har en fantastiskt bra relation till alla dessa så finns det alltid någon eller några som står en ännu närmre och som alltid stället upp, vad det är gäller. I många fall är det föräldrarna, kanske en mamma. Hon kör, lagar mat, städar, tvättar, fixar, donar ställer upp vrider och vänder på sig själv och allt för att få saker och ting att gå ihop.  Jag tror verkligen att det händer något när man blir mamma, det känns som att mammor bara kan lösa allt. Det är lilla med att få hjälp med mockningen en eftermiddag eller hjälp med att släppa ut en häst på morgonen för att hinna i tid, trots att mamma egentligen är rädd för hästarna som ju faktiskt är ganska stora, sånt gör mycket, även om man inte alltid tänker på det!

Videon nedan visar några idrottsstjärnor och deras mammor i situationer som man delvis kan känna igen sig i. En rörande och fin liten skildring av vardagslivet och stunder som varit med och format en person. Med den här kampanjen vil P&G att vi ska tacka våra mammor för allt dom gör och för hur dom format oss. ”It takes someone strong to make someone strong. ”

sponsrat inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.