Unnar vidare

Okej igår unnade jag mig sovmorgon och idag en middagslur och shopping. Känner mig på så mycket bättre humör, framför allt för att jag hunnit sova bort huvudvärk och illamående. Idag lämnade vi in ett arbete på 9p det är dock mycket kvar att göra. Närmast är tenta på måndag i funktionell textil som egentligen är jätteintressant men det är ju såå himla svårt att fokusera på en sak när man har tusen andra grejer som ligger i bakhuvudet och trycker…

Kan ang mina köp säga att jag fick en grej som var det sista exemplaret på hemsidan i den färgen jag ville ha, då är man glad!! De andra två har jag kikat på länge gått och känt och klämt och nu är de mina alla tre, eller ja snart iaf!

Bild lånad från Lovisa BSkärmavbild 2016-01-08 kl. 16.10.17

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.