Adamsbro Equestrian

Pappa har ett nytt foto-samarbete med livsstils och inrednings företaget Adamsbro Equestrian. De tavlor som finns att köpa är foton som pappa tagit, b.l.a en på min Limahl! Adamsbro är ett koncept med heminredning som passar den hästintresserade, alla vet ju att vi är så galna att stallgrejerna sällan stannar i stallet, hehe…. Jag tycker självklart att det finns massor med fint, älskar de orangea kuddarna med fransar i ändarna! Färgerna går helt i min smak och går att matcha in hemma hos de flesta. Kollektionen består idag av en mängd olika produkter, kuddar, plädar, lampor, tavlor och diverse möbler. Än så länge har de bara ställt ut på inredningsmässan Formex och hemsidan är under konstruktion men kika in på Adamsbros Facebook-sida

199327199324
199677
199678199325

199326

199679

Veckorna som gått

Nu har skolan dragit igång och jag har dessutom börjat jobba lite grann. Träningen har kommit igång och rutinerna börjar arta sig. På något sätt så känns det inte alls tillfredsställande utan snarare  kvävande. I Paris saknade jag mina rutiner, nu har jag fått tillbaka dem men nu känner jag mig fast i dem istället. Ska iväg till Stockholm över fashion week i slutet av månaden det ser jag verkligen fram emot. Ska bli skönt att komma bort en sväng.. Var och hälsade på min nya lilla stjärna i helgen. Ett litet litet svart sto som nyss är inriden. Hon ska få komma hem till mig så fort vi fått plats i stallet! Här är några bilder från de senaste veckorna!

Har saknat massor med svensk mat, b.la. Pasta Roman på Vinci som jag åt här om dagen. Spice and rices Pad Thai. Sån sallad man kan köpa på Ica(ja det är tyvärr sant), kvarg, keso, proteinpudding, riktig tonfisk på burk, hushållsost, ”normalt” KAFFE och filmjölk. Fy tusan vad skönt där är att kunna hitta filmjölk och yourhurt som inte är bombad med 10kg socker! Och grovt bröd, det har jag saknat har dock blivit lite anti bröd över huvudtaget nu för att jag åt så mycket bröd i Paris, haha! Saknar dock alla goda ostar, äggpudding, hahah och skolans Kaffe noisette…


IMG_2676IMG_2677
IMG_2663IMG_2658 IMG_2688

Nyår!

Nyår firades in med middag och bubbel hemma hos Viktor! Vi var nästan 20 pers och hade supertrevligt! På tolvslaget gick vi ut i regnet och ställde oss på Sandwalls-plats för att se på raketerna, lika mysigt med raketer varje år! Efter det tog vi oss in i värmen igen och fortsatte firandet på olika håll till tidig morgon. Precis så som det ska vara! Dagen efter låg jag och Pauline i hennes soffa hela dagen, så himla mysigt! Film efter film spelades på tv. Vi tog dessutom en kort prommis i det fina vädret för att köpa mat och popcorn, perfekt start på det nya året!

img_2606 img_2602 img_2600 dsc03915

Blandat från julen

 

Några bilder från julafton! Jag bärhar bli riktigt jäkla rastlös här nu efter tio dagars ledigt, fy tusan! Kommer börja klättra på väggarna! Idag har jag tagit tag i riktigt tråkiga saker som måste göras sånt där som man brukar skjuta på. Tandläkartider och liknande till och med sådant har jag tagit vid för att ha något att göra. Sitter och kollar på nya gymkort men kan verkligen inte bestämma mig för vilket gym jag ska välja. Idag är det inte alls särskilt roligt väder ute grått och minusgrader så hade varit perfekt att kunna springa på bandet istället för att behöva gå ut… Igår tog jag en långprommis med Toulouse som varit här på besök. Sen var jag i Ulricehamn hos Annie och red en av hennes hästar. Det var så himla roligt! Jag log så mycket att det kändes som att tänderna skulle isa av, det var ganska kallt, haha! Men så mysigt det var att få komma upp på hästryggen igen och rida på riktgt. Var med Louise förra veckan och red men då skrittade vi mest igår fick jag trimma Kalle på ridbanan, som jag saknat det!!

img_2575 img_2579img_2584img_2594img_2595skarmavbild-2017-01-03-kl-13-30-06