4 dagar kvar hemma

Tidigt på söndag morgon går planet till Paris, det var nog först igår som jag insåg att jag faktiskt ska åka. Det känns lite för bra för att vara sant, får nypa mig i armen emellanåt. Skulle varit uppe i Stockholm nu för fashion week men det blev inte så. Hade nog bara blivit stressigt, jag behöver börja packa och fixa allt nu när Enna ska åka. Hennes saker är bara att ta tag i men vad ska jag packa till mig själv? Vad packar man när man är borta i 4 månader. Har bestämt mig för att a en trip hem emellan och byta kläder, nu är det ju sommarhetta och det blir alldeles för lite kläder om jag ska packa för tropiskvärme, ”svensksommar”, sval höst, höst, kall höst och vinter. Nä, alla dessa jackor och koftor och skor för alla årstider….

Jag har åtminstone köpt det mesta inför skolan och bunkrat upp med lite smink och crèmer, är väldigt konservativ när det gäller sådant. Har dessutom köpt mig en ny dator då min andra olyckligtvis åkte ner från sängen när jag somnade och landade med baksidan av skärmen rätt på en elkontakt och sprack… Inte ens en halvmeter föll den men aluminiumskalet bara gav vika… Det bästa med det är att jag köpte mig en Air denna gång, hade en pro innan, så nu kan jag packa mer vikt i resväskan och slipper våndas över att promenera med min tunga dator längs gatorna i Paris!

tumblr_n34v9yOFvW1qkpc62o1_1280

Lilla prinsessan

 

Jag kommer verkligen sakna den här lilla prinsessan när jag åker, nu har vi bara tio dagar kvar tillsammans sen ska jag lämna ifrån mig henne. Även om jag vetat det hela tiden så har det känts ganska långt borta men nu är det verkligen inte alls långt kvar.

IMG_7472 IMG_7469 IMG_7464 IMG_7453 IMG_7440 IMG_7437 IMG_7419 IMG_7407

Sponsrad Video: P&G Thank You, Mom – Strong | Rio 2016 Olympic Games

”It takes someone strong to make someone strong. ” Bakom varje idrottsstjärna finns ett stort team som backar upp, stöttar och hjälper till på alla möjliga sätt och vis. Inom hästsporten är man troligtvis fler än i många andra sporter. Det är tränare, hovslagare, veterinärer, massörer, kiropraktorer, mentala coacher, hästskötare och sist men inte minst föräldrar och ens familj. Jag har alltid tänkt på att hålla en god relation till dessa team-medlemmar för i varje fall i min sport så vet man inte när skadan är framme. Att ha en veterinär som kan komma på direkten är ibland till och med livsviktigt. Att få ut hovslagare om hästen tappat sko innan tävling eller kiropraktorn så fort som möjligt för att undvika större skador än de som redan skett, ja det är guld värt.

Även om man har en fantastiskt bra relation till alla dessa så finns det alltid någon eller några som står en ännu närmre och som alltid stället upp, vad det är gäller. I många fall är det föräldrarna, kanske en mamma. Hon kör, lagar mat, städar, tvättar, fixar, donar ställer upp vrider och vänder på sig själv och allt för att få saker och ting att gå ihop.  Jag tror verkligen att det händer något när man blir mamma, det känns som att mammor bara kan lösa allt. Det är lilla med att få hjälp med mockningen en eftermiddag eller hjälp med att släppa ut en häst på morgonen för att hinna i tid, trots att mamma egentligen är rädd för hästarna som ju faktiskt är ganska stora, sånt gör mycket, även om man inte alltid tänker på det!

Videon nedan visar några idrottsstjärnor och deras mammor i situationer som man delvis kan känna igen sig i. En rörande och fin liten skildring av vardagslivet och stunder som varit med och format en person. Med den här kampanjen vil P&G att vi ska tacka våra mammor för allt dom gör och för hur dom format oss. ”It takes someone strong to make someone strong. ”

sponsrat inlägg

Long time no see

Länge sedan jag uppdaterade, har varit fullrulle på jobbet! Igår kramade jag och Enna ut det sista av sommaren och red ute, väldigt härligt i kvällssolen!

IMG_7315 IMG_7319 IMG_7320 IMG_7321 IMG_7322 IMG_7345 IMG_7451