Is it a Keeper?

Så den här fick följa med hem idag. Började dagen med sovmorgon och mys i soffan med lång frukost sen åkte jag till mediamarkt skulle kolla på kamera men de hade inte de jag var intresserad av. Sen åkte jag förbi Gina och testade denna som jag lagt undan. Den är verkligen snygg på bild men ser lite plastig ut i verkligheten. Men jag gillar den ändå, en bra övergångsjacka och lätta att bara dra på och den piffar upp outfiten men den känns lite utgången i modegrad, eller i alla fall på väg åt helt förgången snarare än ny och trendig, det stör mig faktiskt en del. Inte för att jag är jättetrendmedveten utan just för att jag egentligen inte är det, gillar ju mer klassiska grejer och om jag ska klicka i något nytt så hellre något som är på väg att bli trendigt än något som håller på att gå ur tiden. Visserligen så är detta en helt ny produkt som de marknadsfört en del på Gina men ja det är ju fast fahsion och som man brukar säga easy come easy go!

Vad tycker ni? Ska jag behålla den?

IMG_8505IMG_8507

 

Gina Tricot Active

Dessa set fick följa med hem från Gina, gillar dem skarpt. Jag brukar inte vara allt för färgglad i vardagen så får passa på med lite färg på gymmet istället!

IMG_8415

IMG_8416

 

Lördag

Började dagen med en Power walk på en timme ihop med Erica, vill säga att jag tyckte det var skönt med helt ärligt var det mest kallt men med trevligt sällskap gick det ann! Efter det åkte vi och handlade mat och blommor och gjorde egen pizza. Vi gör nästan alltid egen pizza! Erica vill alltid äta kött men hon lägger sig alltid när jag föreslår pizza hahah!! Idag testade vi en ny botten som faktiskt var snäppet godare än de vi brukar använda, vanligtvis kör vi med en degig botten som finns i vaukmförpackad burk men idag tog vi en stenugnsbakad som blev krispig och god i kanterna.

  • Vi körde alltså en botten som var steugnsbakad, finns i tvåpack på de flesta ställen och ligger vanligtvis vid bröden.
  • Tomatsåsen var egentligen vanlig pastasås men det finns recpet på bottnen om man vill göra egen.
  • Nästa steg är osten, vi körde bara mozarella idag en vanlig förpackning på en pizza
  • Och sist observera sist, lägger man på parmaskinkan eller om man vill nu vill ha salami eller vad som helst, lägger man den sist blir den ju knaprig annars blir allt mest vattnigt.

I slutet lägger man på färsk ruccola och sen är det klar, det går superfort att laga och är så himla gott, känns dessutom mycket fräschare med ruccolan på, man inbillar sig att pizzan är nyttigare då, haha!!

IMG_8472 IMG_8473

 

 

AW

Hade AW igår med mina goa kollegor och vi hade så kul. Började kvällen med plockmat på kontoret och sedan fortsatte vi vidare till ett litet privatägt ställe med framför allt flipperspel, men även bilspel och andra liknande grejer. Vi hade flipperturnering det gick sådär för min del, men jag slog vinnaren en match så helt kass var jag inte! Efter några timmar i källarlokalen var det skönt att komma vidare vi gick till viskans vinbar och satt där en stund. Jag åkte hem runt tolvsnåret ihop men min bror, då var vi båda trötta och frusna, haha!

IMG_8467
IMG_8471IMG_8470

Fullrulle

Har haft fullt upp hela veckan, har jobbat två pass och tränat två pass och pluggat massor. Har hjälpt till på Gina Tricot och fick med mig en hel del kläder hem bland annat tre par träningsbyxor, två träningstoppar och ett linne. Precis vad jag letat efter!! Hade på mig det nya linnet idag, har matchande byxor, ska visa er!

unnamjjed

Fredagsmys

Idag började jag min ”helg” har pluggdag idag och jobbar både lördag och söndag, men lite helgköänsla blir det väl ändå hoppas jag!

Vi hade middag igår och mys för min kompis som åker tillbaka till New York på söndag för att plugga sin sista termin där. Jag blev kvar här över natten och idag sitter vi och pluggar, organisationsstrukturer. Båda har varsitt arbete i ämnet så det passade perfekt att sitta ihop och diskutera. Självklart har jag passat på att mysa lite med vovvisen också!

Skärmavbild 2016-01-15 kl. 15.50.54

STHLM Fashion Week

Ni har väl inte missat att schemat är ute, jag har redan planerat in min vecka, fixat flygbiljetter och allt, ska bli så himla skönt att lämna Borås ett tag och få andas in lite ny luft. Tyvärr blir det inget Köpenhamn för mig detta år men det gör mig inte särskilt mycket, visningarna i sthlm är roligare, visserligen kommer jag sakna CIFF, alltså inköpsmässan men den kommer jag garanterat gå på snart igen ändå.

Skärmavbild 2016-01-14 kl. 10.50.09

Lung morgon!

Idag har jag en lugn förmiddag, väldigt skönt i allt stress. Igår skickade vi in ytterligare ett arbete och i eftermiddag har vi en till redovisning, sen är det bara två inlämningar kvar! Skönt!! Gjorde mig en stor kopp latte och håller på att steka en omelett med spenat, har fått dille på spenat! Okej måste erkänna en sak om chiapuddingen, jag mådde sååå illa efteråt, jag och mamma delade på receptet ingen av oss åt upp allt men båda mådde jätteila efteråt. Vet inte om fröna sväller ännu mer i magen eller vad det är frågan om men jag vill aldrig mer äta chiapudding, kändes som cement i magen, som att man ätit typ en liter chokladpudding fast man vi bara åt va 1dl chiapudding.

Dagens omelett är 1000ggr bättre!

2 ägg, så mycket spenat som man önskar, ca 2-2,5dl så att äggen kan fästa. Salt och peppar, sen kan man lägga i tomat och champinjoner också, vi hade dock inga champinjoner och jag är inte jätteförtjust i tomat i omeltten, brukar bara bränna mig på den! Om man inte vill vända på smeten så kan man ha låg värme och lock, då kan man även lägga på ostskivor eller t.e.x mozzarella på toppen, såååå himla gott men blir mer passande för lunch/brunch lite väl mycket för en frukost!

IMG_8226

Chiapudding

Gjorde precis det här receptet från foodjunkie, riktigt gott men också väldigt mäktigt.

  • 12 msk valfri mjölk
  • 4 msk chiafrön
  • 6 st urkärnade dadlar
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1 msk raw choklad pulver
  • 1 tsk äkta vanilj socker ( behövs ej)

Man blötlägger fröna först så att de hinner svälla och sen mixar man allt rejält så att fröna mosas. förstJag tog kakao istället för chokladpulvret och det blev jättebra dessutom bara fem dadlar. Passar perfekt med bär till för det blev ganska enformigt och som sagt mäktigt. Man skulle kunna lägga på en skvätt grädde på toppen om man gör det som en efterrätt, eller toppa med kokos som jag gjorde. Receptet är för 1-2 men jag tror nästan att man skulle kunna dela upp det på 2-3. Väldigt gott i alla fall!

87e07c1db3702bdce658556af3625e46_980x0_c_85_ns_v4