Velvet Nails

Nytt från Isadora, de har precis kommit in i butiken. Det är ett mattnadellack riktigt snyggt! Är dock inte hundra på färgen som var lite mer grå än jag trott, trodde den skulle vara mer beige… Finns i några fler färger, t.e.x vinrött, finns på Kicks för ca 70kr!

IMG_8029

lediga dagar

Har varit full upp här i juldagarna och ledigheten är verkligen välbehövd! Har haft supermysigt med familj och vänner och mer av det goda blir det!

IMG_8018 IMG_8025

Douglas fler views än Ernsts jul

Ingen i hästsverige har väl missat att Casello nu är såld till Ludger Beerbaum. Hur trist det än är att Douglas inte får behålla sin stjärna så får han komma till ett bra hem. Beerbaum talar för sig själva, de är välmeriterade och förebilder för många i hästvärlden. Jag tycker inte att det är en skräll att de köpte honom, hade redan sett detta scenario framför mig. Känns fair för både häst och ryttare och prispengen var hög. Oavsett om pengar inte direkt kan erstätta den förlust famlijen Lindelöw nu är utsatt för så har de fått lite att investera, det är ju just det här vi svenskar är så bra på. Att träna och förvalta hästarna själva och få igång verksamheten.

Casello är född 2003 och Douglas hade honom från att han var tre. Casello är en något envis häst med sin egen vilja en lätt lärd häst som kan några konster. Hans hästskötare säger att Casello är väldigt smart och snäll. Han var en häst som man fick rida in sig på ett tag, det gällde att få honom att lita på en och bli kompis med en.

 

1 24 123 20140213183126_img_3739

Nytt hem!

Var hemma hos en gammal arbetskompis idag ihop med mamma och en till gammal jobbarkompis. Riktigt mysigt, vi jobbade ihop ca 3v i somras och hade jättetrevligt. Vi kollade in Isabelles nya fina hem som har blivit inrett och designat från grunden utav hjärterum som finns här i Borås. De har verkligen gjort ett jättebra jobb! De har totalrenoverat allt förutom badrummet som de bara piffat upp lite. Hon som inrett har tänkt på allt från golv till avokados. Det ser just nu väldigt designat ut men visst är det snyggt!

IMG_7941 IMG_7942 IMG_7943

Missguided

Fick hem min nyårsklänning från Missguided här om dagen den sitter som en smäck. Har dock inte bestämt om jag vill addera en slits på den. Är lite osäker på om materialet funkar den är rättså tajt.

IMG_7906

 

Torsdag som fredag?

Idag är sista jobbdagen för min del. Har jobbat hela veckan och haft fullt upp i skolan, idag unnade jag mig lite sovmorgon och ska iväg till jobbet om en stund för att sen ha aw med jobbarkompisarna. Sen tar jag helg, visserligen blir det en helg med mycket plugg och jobb men det blir inga fler dagar med stallsysslor från 6 och jobb till 21 i alla fall.

Vill äta detta till lunch!

IMG_7669