LA:1 Bilder

Mallis gjorde alla halter korrekt uppställd. Fick 7,5 på skritten, 7or på mellantrav och på förvända galoppen som han gjorde i god balans. Dessutom fick vi sjuor på de sista bedömningarna. Duktig ponny!

Undrar vad jag hade fått för poäng på mina lustiga miner, haha!!

 

GP_2015-1539GP_2015-1528

GP_2015-1527 GP_2015-1524

Klubbdressyr

Igår red vi en klubbdressyr jag och Mallis! Han kändes verkligen riktigt fin! Inga generösa poäng delades ut och vi slutade på 65%. Klantade dock till ena skänkelvikningen som drog ner mycket och så fick vi lite missförstånd innan galopfattningen från skritt. Annars inget särskilt fel, de två sakerna drog dock ner ca 2%, men iom att det var en hård men rättvis bedömning så är jag nöjd med procenten. Kände mig riktigt nöjd efter att jag gjort ritten, visst finns det saker att finslipa på men jag hade en riktigt bra känsla!

GP_2015-1563 GP_2015-1564 GP_2015-1566

Trimm

Fick rida inne på dressyrbanan igår, kändes lite roligare att trimma där inför tävlingen. Fick dessutom hjälp av Dennis som kikade på mig när jag red, verkligen guldvärt! Mallis gick fint! Avslappnat och jobbade på bra. Faktiskt riktigt roligt att rida med de vita staketen, kändes som att rida fram dagen innan inför en stor tävling borta, haha!

Visst är Mallis fin i sitt beiga-set!

Mina ridbyxor är från Hööks, pikén från Gina Falsterbo, Sövlarna är från Roberto Porecca. Hjälmen är modellen evolution+

Lindor från Equiline, boot HG och schabrak Piff. Pannband från Hööks.

IMG_7327 IMG_7332

Fredagsmys!

Hade en så bra fredag!! Först släppte jag ut hästarna sedan åkte jag hem och fixade mig inför ett viktigt möte, kan inte berätta mer just nu men kan bli väldigt spännande! Efter det åkte jag hem bytte om och åkte till stallet igen. Hade en så himla rolig uteritt ihop med Emma som tog det här fina kortet! Sen åkte jag till stan för att handla med en saknad Sanna, köpte ost, vin och annat gott och hade en sååå himla mysig kväll! Bästa på länge!

Skärmavbild 2015-10-25 kl. 11.56.03

kvalitetstid

Åkte till stallet efter skolan en snabbis och muckade och fyllde på vatten hos Limahl. Vid halv åtta var jag där igen men då red jag bra. Jag gillar verkligen att dela upp det, gillar att pyssla i stallet men när jag ska rida vill jag kunna fokusera på ridningen. Visst blir det många vändor till stallet men det ligger ändå på vägen in till stan och det är verkligen mysigt att pussa lite på sin ponny. Idag red vi igenom La:1 programmet på banan som är lika stor som programmet. Gick bra men det är verkligen svårt när man inte får ta sina vanliga pauser emellan och behöver komma igång till nästa moment. Svårt men roligt en bra utmaning! Mallis var duktig och jag fick lite mer känsla för hur jag ska göra. Han satte varenda halt perfekt, stolt över del lilla godingen!

Skärmavbild 2015-10-22 kl. 23.06.50

 

Beige kappa

Klickade hem en beige kappa förra veckan, den kom fort som blixten! En riktig godbit i chasmir/Ull blandning tjock och varm. Dock lite stor och lite väl bred så ska försöka hinna åka och få den insydd. Färgen är verkligen gudomlig precis på pricken!

Översta Kappan är från Max Mara studio, lika fina päls som alltid hos Max Mara

Den under bilden är en från Nelly klicka på bilden för att komma till jackan på deras hemsida!

7755e110094b7c4d8b0ad4fff0daf0e82e4c6d3fdab0a17bf463028de76a7882

Paris

Finns verkligen bara en stad som jag vill åka till när det regnar så här. Vi har ju trots allt haft en väldigt fin höst hittills men nu börjar verkligheten hinna ikapp och regnet piskas fram och tillbaka av vinden. Den enda staden som jag varit i som är lika fin vid regn som solsken är verkligen Paris. Så himla mysigt, tänk att sitta på ett Café drick varm choklad och kolla på parisarna som strosar runt. En kopp Té på ett café eller en runda på Louvren eller D`Orsay! Det är verkligen dit jag drömmer mig bort under mina lediga stunder den här veckan!

IMG_2809 IMG_2956 IMG_2957 IMG_2958 IMG_2960 IMG_2961

Off to the gym

Efter en lång dag med plugg och lite mys i stallet ska jag strax åka till gymmet. Ska köra ett pass CX men innan dess tror jag att jag ska köra lite på crosstrainern. Brukar passa på att åka till gymmet när Mallis har lite lättare arbete. Idag vilar han t.ex. helt och i måndags körde jag och Ida ihop, då hade jag bara skrittat ut honom innan. Känns bra att hålla igång vid sidan om. Jag vill ju inte ha kvalité på ridningen och då är det viktigt att man orkar med.

CX är perfekt komplementträning för oss som rider! Kika om ni har det där ni tränar eller överväg att börja köra!

_MG_2455

Beige pony

Jag har en liten förkärlek till Beiget och ibland blir det så att Mallis också blir beige. Han har ett jättegulligt schabrak med vit/rosa kant som är beiget och dessutom lindor som matchar perfekt. Trots den perfekta färgmatchningen så är detta faktiskt ett sammanträffande, så jag har haft tur!

IMG_7269
IMG_7264