Ambitiös?

Måste ju ha världens mest ambitiösa ponny han skrittar fram sig själv när jag lägger upp bommar och när bommarna är uppe så brukar han skritta över, för det brukar han ju göra sen med mig på ryggen. Jobbade mjukgörande igår med mycket slutor vilket jag har velat finslipa. Han fick en rejäl framskrittning då han stog dagen innan och det har regnat lite han var ändå hur mjuk och fin som helst. Snäppet piggare nu när det svalnat lite men det är ju bara roligt, han har ett sånt perfekt eget driv älskar det. Han har liksom mycket egen motor men blir inte för pigg och springig som vissa hästar blir. Måste dock öva på att inte alltid byta galopp efter galoppslutorna för lille herren vet att bytena brukar komma och så fort jag sitter om så byter han… Älskar att ha en häst som är smart och lär sig fort men det gäller ju att man är smartare själv!

IMG_6859 IMG_6860

Mys och gos

Idag blev det bara lite mys i stallet, Limahl fick vila och jag gav honom lite massage. Tänk så mycket man älskar sin ponny, hade aldrig  gett en pojkvän massage så länge och ofta som Limahl numera får! Men vad gör man inte för sina bebisar. Har suttit och pluggat mestadels av dagen, har en tenta imorgon sen har jag sommarlov igen. Känns skönt att få lite lov här hemma 🙂

IMG_6852

Höstnytt

Trots att det fortfarande är väldigt varmt och skönt så börjar hösten närma sig. När vi var i Schweiz införskaffade jag en ny favorit till höstgarderoben ifrån Prada, en tunn ull jumper. Den sticks inte det minsta och håller en riktigt varm, älskar den!

IMG_6831

turtleneck- AW15

Trenden håller i sig även denna höst, den här är från Gina, i höst är de ribbstickade polokragarna extra eftertraktade!

bilden är lånad av Hanna MW.

3758995cf971c89412af241ba2b72865_980x0_c_85_ns_v4

Morgonritt

Åkte till stallet tidigt idag, då var det bara 10grader ute, jag hade tjocktröja och dunväst, haha!! Red att mjukgörande pass i paddocken. Först skrittade jag ut en sväng och sen fick han jobba. gick riktigt bra, jag känner dock att jag är riktigt otränad och kan inte alltid hjälpa till så mycket som jag vill… Limahl jobbade på riktgt fint, känns visserligen att han äter gräs men han gav verkligen mycket idag och hade bra tryck i stegen. Fina lilla killen.

 

IMG_6785IMG_6782

Ponnyplutten

Kommer få mysa med min älskling varje dag i ett tag fram över han ska nämligen flytta hem till mig i eftermiddag.

IMG_6757 IMG_6758