Söndag som söndagar ska vara.

Började dagen med sovmorgon och mys med min man, vi snoozade riktigt länge idag. När han skulle till skolan och plugga åkte jag och handlade mat för jag skulle laga morsdagmiddag. Plockade upp Ida på vägen hem och vi åkte och köpte liljor som mamma skulle få. Maten blev så himla bra, gjorde färskpasta med superkrämig räksås såå enkelt och jättegott! Sen har jag och Ida ätit choklad och kollat på film och sovit i soffan.

IMG_7360

Slutrycket?

 

 

Nu är det i princip en dag kvar, imorgon ska ju inget mer nötas in då gäller det bara att leverera. Sen ska jag träffa den här pinglan, yaay äntligen ser jag ljuset i tunneln, haha!

11063114_927787423928633_1469629333_n

Ledigkväll

Började nästan klättra på väggarna här hemma så jag åkte till Maxi för att införskaffa lite gott till tentan. Efter det åkte jag och hälsade på Moa en sväng, supermys med spontanitet. Det var ett tag sedan vi sågs iom allt plugg det senaste men nu så! Himla mysigt var det iallafall. Imorgonbitti ska jag förbereda inför presentationen och träffa Michelle innan skolan, puuh tur att det bara är en och en halv dag kvar, sen är det värsta över! Då har vi bara en inlämning kvar, lycka!

 

Friskluft

Jag och Michelle hann inte åka in till stan för att plugga, nu har jag suttit inomhus i princip hela tiden i två dagar. Kommer klättra på väggarna snart. Gick ut på altanen en stund och bara andades in frisk luft, har helt missat att sommaren verkligen är på ingång, fantastiskt!

 

IMG_7301

Culottes

Var lite skeptisk till en början men nu är jag på jakt efter ett par culottes liknande de nedan som kommer ifrån H&M. De har massor med olika varianter men tycker att de flesta är lite för vida hela vägen uppifrån, dessa är perfekta!

d14a3b3ee81ffc214e81937a383b1750

Solig dag och jag sitter inne…

Hade så himla svårt att sova igår, tror jag låg halvvaken till minst halvfyra. När fåglarna började kvittra kring tre gick det lite lättare att slappna av. Morgonen består som vanligt numera av färg och beredningsplugg. Sedan ska jag in till skolan och göra klart industri designen med Michelle. Skönt att lämna huset en stund, haha! Satt inne hela dagen igår och i söndags också förutom en snabbtur till Ica Maxi och en sväng förbi Johan. Men snart är det lov!!

Vill ha detta, sommar i Kroatien med bästa vännen!

 

 

Skärmavbild 2015-05-27 kl. 11.45.27

Mockajackan

Har varit lite skeptisk mot mockatrenden men vilket upplyft det kan vara till en outfit, ser riktigt klassiskt ut och ger det där lilla extra till en annars inte särskilt spektakulär outfit. Sjukt snyggt. Värt att hålla utkik efter en snygg mockajacka!

3b2fed522d9ce2b11cdf197c087ab365