Birthday

Trotts att jag fyller åt i januari så vill jag verkligen fira min födelsedag nu. Lite väl sent men bättre sent än aldrig. Det har varit så himla mycket och nu är det verkligen en perfekt tidpunkt. Jag har tid att planera den här veckan och handla m.m. dessutom är det inga tävlingar eller ngt annat som ligger ivägen. Beställde precis ballonger och serpentiner ifrån Partykungen, än så länge kan jag verkligen rekommendera dem. De har allt, alltså verkligen och till jättebra priser dessutom! Jag köpte sifferballonger i rosa vanliga vita ballonger,  vita och guldiga serpentiner. Ser verkligen fram emot fredag.

 

B64B4555-D1CF-4074-8E10-E7C1E08BA47C18

Horsie-week

Förra veckan var dedikerad skolarbete och tentor med denna veckan ska jag lägga all tid och energi på hästarna och lite träning. Hoppas på att åka iväg till tosseryd sen ska jag hoppa tillsammans med Rebecca och Victoria någon dag, ska bli såå skoj!

 

tumblr_nlwnug3wh71sl294yo1_1280 tumblr_nla8gdjwVy1rnnov2o1_1280 tumblr_nl4derRuHy1sckbt9o1_1280 tumblr_nkeotwAOop1tj54rgo1_1280

Helg

Tog helg igår efter sista tentan, sååå himla skönt att de båda är avklarade och att det dessutom kändes bra. Första kändes till och med riktigt bra, är nyfiken på vad det blir för resultat jag är ju trotts allt mästare på slarvfel… Idag ska jag bara unna mig egentid. Igår låg jag i sängen hela eftermiddagen och idag ska jag göra anisktsmask, rakabenen och så. Ska dessutom in till stan med mamma och införskaffa en ny plattång och strumpbyxor till morgondagen. Jag och Johan ska nämligen på bröllop, blir en weekend i varberg med hans familj och det ska bli jättemysigt!

Idag är en sån dag då jag bara hade älskat att gå på museum så rogivande, älskade att göra det när jag bodde i schweiz! På antikrundan igår kom mannen som köpte en picasso tavla(utan att veta om det) med en ny tavla han hade fel på priset igen… Förragången fick han dock ett roligare besked då tavlan 2011 var värd ca en halv miljon. Vacker är den också!

645@70