Jeans

Vem kunde veta att skola kunde vara så här kul? Håller på med ett par barnbyxor i konfektionstekniken. Så himla skoj! Blir spännande att se slutresultatet!

IMG_6565

Ordning och reda

Börjar få ordning i mitt rum efter renovering. Inte en dag för tidigt… Pappa kom hem från jobbresa med en liten present till min som passar perfekt in i mitt nya badrum. Hur söt?

IMG_6563

Materiallära

Håller på med en inlämning om material inom textil materiallära. Så sjukt svårt att hitta bra källor tror dock att jag är klar nu. På tal om materiella ting. Edith kom hem med den här från Paris. Min pojkvän har tänkt till gällande min 20:års present!

IMG_6547

Perfekt lördag

Började lördagen med en stor frukost hemma hos mamma och pappa tillsammans med min man, mina bröder och min ena brors flickvän. Efter det hade vi lunchdejt med Jacob och Edith, som är hemma från Paris. Träffade några andra vänner på Vinci som anslötsig till lunchen och vi satt kvar och hade trevligt in på eftermiddagen. På kvällen kom Moa och Erica hem till oss för att laga mat, dricka vin och mysa. Kvällen slutade på XoY och vi hade jättetrevligt!

IMG_6534IMG_6536

Torsdagskväll- Drinkkväll

I torsdags var ju ute med tjejerna från klassen och gjorde strawberry daiquiri såå gott!! Så enkelt jordgubbar, strawberry daiquiri-juice från typ ica och rom, enkelt och gott!!

 

IMG_6531

Fettisdagen hela veckan?

Jag och Johan gjorde semlor igår. Vi hade färdiga bullar men när vi var på Ica och skulle köpa mandelmassa så var det såklart slut.. Vi fick göra egen istället. Lite bökigt men gott blev det tillslut. Jag fick dock kämpa med att få i mig hela semlan… Så himla mäktgt med allt grädde! Egentligen gillar jag inte semlor för att det blir för mycket, men med bröd man köper som är mycket saftigare och sen med mindre grädde så är det inte så tokigt!

IMG_6526

 

Tunus och Bosse

Sanna var med i stallet igår, tanken var att vi skulle ridit ut men det var ju så jäkla dåligt väder… Blev en tur i ridhuset. Eller två jag satt på båda hästarna och jobbade lite. Sjukt kul att testa nya hästar!

IMG_6519 IMG_6522

50 shades of Grey

I tisdags var jag och Louise på bio, vi såg så klart 50 shades of Grey. Detta är nog första filmen jag sett vars bok jag dessutom läst! Visst någon enstaka i skolan har jag väl också sett och läst men det kan knappast räknas. Hur som så förstår jag vad alla menar med att böckerna oftast är mycket bättre för att de är mer detaljerade och filmerna oftast visar en så kortfattad bild att den blir skev.