16 minus

Det är svinkallt här borta i skogen men det är verkligen hur fint som helst. Träden verkligen glittrar när solen skiner.

IMG_6529

Julmys


Har haft familjen från Schweiz på besök, så förra veckan var vi 11st som bodde hemma hos oss.
Det har varit hur mysigt som helst och jag har haft bäst julen. Började julveckan med en visit hos min kära lilla ponny, dagen efter köpte jag och johan de sista klapparna. På julafton åt vi en rejäl julfrukost hemma hos oss och sen fick jag tvinga pappa att vara tomte. Trotts att minsta kusinen var övertygad om att pappa var tomten och att den riktiga tomten lämnat paketen till honom. På juldagen kom farfar och sen blev det en spontan utgång med gamla högstadiekompisar. Började kvällen på viva och avslutade den på XoY.  På annandagen var jag och Johan på kalkonmiddag med hans släkt i Varberg och nu är jag hästvakt åt en hel drös med fina hästar!

 

IMG_6506

IMG_6508IMG_6507IMG_6509

Jullov

Äntligen är det jullov, som vi kämpat med inlämningen som lämnades in igår. Fy fasen vad skönt att det är avklarat. Även om jag har tenta relativt snart så är det skönt med åtminstone några dagars ledighet!

Idag ska jag och mamma julshoppa. Sen ska jag mysa med mina småbröder, eller i alla fall minstingen. Dessutom måste jag börja göra iordning i mitt rum som är halvt evakuerat på grund av renoveringarna… Nu vill jag ta en power nap!

Tips till er som vill ha någon klänning till jul, köpte denna på h&m förra veckan! 

IMG_6349

Önskebild

Skärmavbild 2014-12-16 kl. 10.59.10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny Ridhjälm är givet då min andra är förbrukad, har hittat en jag gillar.  Sen vill jag skämma bort pollarna med en Hermés borste. Till mitt nya badrum behöver jag handdukar, jag behöver dessutom lite nya krämer då jag och mamma delar lite men nu behöver jag eget. Min plattång börjar spela på sista refrängen så en ny sådan är välbehövligt. Mascaran är slut såväl som min parfym. Kaffetermos till skolan för att inte somna på morgonföreläsningarna. Armbandet är en julklapp som heter duga!!

 

Hermés

De första julklapparna har nu landat under granen och jag är väldigt förväntansfull! Även om jag vet vad som ligger i så har jag ju inte sett det på riktigt. Har dessutom precis beställt tre till julklappar till som snart kommer hem. Åh vad jag älskar julen!

 

IMG_6405

Helgen

Helgen började med sittning på skolan, temat var maskeradbal. Hade jättetrevligt och avslutade kvällen på XoY. I lördags var jag i Alingsås med mina kusiner, min moster och mina kusiners brors fru. Hade supermysigt, de har ju så många fina mysiga butiker i Alingsås och Maja har sina små smultronställen som hon delade med sig utav. Efter det åkte jag hem till Johan och klädde hans gran med lite nya julgranskulor som jag köpt. Sen hade jag och min yngsta bror filmkväll i soffan. Söndagen var en riktig segis-dag. Jag vaknade sent och hjälpte mamma att tvätta lite. Sen klädde vi granen och jag åkte på adventsfika hos Elvira med några tjejer i klassen. Elvira hade bakat hur mycket som helst, så himla duktigt!

IMG_6362 IMG_6364 IMG_6372 IMG_6374

Tidig morgon

Sitter i skolans Bibliotek och ja, jag tycker att halv nio på morgonen är tidigt. Jag vet inte människa när jag vaknade imorse, jag var så hemskt trött! Klockan nio ska vi fortsätta med vår projektplanering men jag åkte in med pappa idag så jag blev lite tidig. Det här superäckliga vädret är verkligen helt olidligt. Jag satt uppe inatt och ändrade en klänning som jag har hemma. En svart klänning med massa ”trådar” från H&M´s conscious collection. Vi ska nämligen ha maskerad bal ikväll och klädkoden lyder cocktail- eller balkänning och jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig.

 

9837144770

Rött

Julen är här och jag vill bara gå i rött hela tiden! Visst är rött fint!?

tumblr_ncikmdAqYz1rmfv8to1_1280 tumblr_ngd35ghXXJ1s1rffco1_1280 tumblr_ngbxx95xAc1shayyro1_1280 tumblr_ne1ga9tRgt1tpfhc5o1_1280 tumblr_neigf3utwH1rsd1igo1_500 tumblr_neity8yxGi1r30hbfo1_1280 tumblr_ng1615XXtQ1rhbvcpo1_1280

Pluggdagar

Så här innan jul när säcken börjar knytas ihop då gäller det att hinna hoppa in i säcken innan det är för sent. Ja alltså hinna klart med allt i tid. Jag och Johan har haft ”pluggstuga” hemma hos honom, i förrgår överraskade jag med fika och idag överraskade han mig med chokladboll och Chai-latte, helt underbart! Efter att vi suttit och slitit gick jag ner till stan och mötte upp mamma. Vi var på Morris utförsäljning, oftast har jag bara tyckt att det varit lite rörigt och jag gillar egentligen inte kvalitén på deras kläder men jag hittade faktiskt en klänning och en Kappa. Kappan har jag tittat på innan men i ordinarie pris inne på NK, kände då att den inte var värd det priset men idag gjorde jag ett kap! Det är samma kappa som Blondinbella har på bilden här nedan.

IMG_6342 IMG_6337