Smith´s Beauty

Var och fixade min fransar idag hos Emma på Smith´s Beauty! Har länge funderat och tänkt på att fixa fransarna men inte riktigt hittat ett bra ställe att gå till! Hittade Sith´s Beauty på Instagram och tusan vad Emma är duktig!! Hon har så många bra jobb i bagaget så när jag hittade henne var det inte svårt att välja vart jag skulle gå.

Har funderat på om det sliter på fransarna men det gör det inte.  Just nu, när jag har är ett helt nytt set är det ju väldigt stor skillnad mot tidigare.  Jag kände a att det är himla jobbigt att ta mascara, jag verkligen avskyr när det kommer mascara i hela ansiktet och när det bara kladdar. Dessutom tar det tid och ofta tycker jag att det ser kladdigt ut vilket jag inte alls gillar. Bestämde mig därför för att testa fransförlängning och trotts att det känns ovant så är jag himla nöjd!

 

Skärmavbild 2014-09-29 kl. 21.33.15 bild 2

 

Morognritt!

Var i stallet efter halv nio i morse för att gosa med bästa Tunus. Vi red ut en sväng, klättrade lite och jobbade lite i trav. Inget allt för jobbigt. Jag älskar verkligen att åka ut till stallet på morgonen, man kan nog inte få en bättre start på dagen. Frisk luft och en massa kärlek, hur bra som helst. Pluggade med Alexandra i skolan idag också, vi gjorde några uppgifter i företagsekonomi-boken. Skoj men lite segstartat så här en måndag då man ju måste gå igenom vad som hänt i helgen!

bild 1

 

 

Hallå hösten!?

Vilket lurigt väder vi har! Ena dagen är det till och med minus och jätteblå himmel andra dagen är det ösregn och över tio grader…. Idag är det soligt med moln och ca 14 grader. Det blir alltså lättare höstkläder som åker på! Perfekt väder för att ha väst på sig. Ska in en sväng till höstmarknaden och sen till ridhuset för att kika på Boråshoppet. Det ska bli väldigt mysigt. Älskar både marknaderna i stan och att sitta och kika på hopptävlingar!

Höstinspo!

tumblr_mvt3o8PUDm1qjjo6co1_1280 tumblr_n49yiw08qO1tpfhc5o1_1280 tumblr_nbc6njotK71r2c4ryo1_1280 tumblr_nchzs16d691r2c4ryo1_500 tumblr_ncila8hjN11r2c4ryo1_400 tumblr_nciw803H7h1r2c4ryo1_500

Onsdagsmys!

Hade en så bra dag i skolan, visst den var lång det regnade och stundtals var det drygt. Men vad högskolan är roligare än gymnasiet!! Fikade med Fannie och Angie innan, en riktig catch up-fika verkligen behövligt!

bild-2

Bästa Tunus

Red ju fina Tunus igår. Åh vad han är bra, han gör mig så glad den där fina hästen och imorgon är det hoppträning, yaay!!!

bild

Höstmys!

Är så glad för idag ska jag ut till stallet och rida Tunus!!! På torsdag är det dessutom hoppträning. Oturligt nog så har våran bil med dragkrok pajat så det blir inga åka-iväg-träningar eller tävlingar på ett tag fram över… Jag saknar verkligen att tävla otroligt mycket. Oavsett så ska det bli otroligt skoj att komma igång med ridningen igen! Måste komma in i bättre rid-rutiner!!

15622-bild-2-2

Maybelline Color Show

Jag har hittat världens finaste röda negellack. Först hade mamma ett från Estée Lauder som jag använt men som nu är slut. Jag har letat som en galning efter en ersättare och den som väntar på något gott, ja den väntar ju aldrig för länge. Säkert 7 månader har jag letat och nu har jag funnit Maybelline´s Color Show nr.349, Power Red. Jag tror att jag är kär!! Nej jag tror inte jag vet! Hittade den här bilden på google den får duga tills jag tar en egen i dagsljus, ååh visst är det fint!!

 

BG19sHACEAAhbd5